Η εταιρία μας

Your Content Here

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ξεχωριστές γευστικές στιγμές σε ό,τι κάνουμε, για κάθε πελάτη, με κάθε μας δημιουργία.

1988 | Το ξεκίνημα…


Η ιστορία της Biscotti Hellas ξεκινά το 1988. Από το μικρό εργαστήρι της Αγίας Παρασκευής και τις πρώτες πολύτιμες συνταγές μας, φτάνουμε σήμερα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές, με την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος και φιλοδοξίες.

Στα χρόνια που πέρασαν γίναμε σοφότεροι, αξιοποιήσαμε τις επιτυχίες μας, αναπτυχθήκαμε και σήμερα στεκόμαστε υπερήφανοι για το έργο και τα προϊόντα μας, σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά.

Κοιτώντας μπροστά συνεχίζουμε να εκσυγχρονιζόμαστε, σχεδιάζουμε το μέλλον, μα πάνω απ’ όλα στηρίζουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που μας επιλέγουν ως πολύτιμους συνεργάτες τους.

Οι Δεσμεύσεις μας…


Δέσμευσή μας είναι η διατήρηση της σταθερής, υψηλής ποιότητας σε ό,τι παράγουμε. Τηρούμε αυστηρά τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και παράγουμε στις πιο ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες. Άλλωστε η διασφάλιση των προϊόντων μας λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP & ISO 20000.

Επιλέγουμε μόνο 100% φυσικές και πιστοποιημένες πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ελληνικό βούτυρο. Με αγνά υλικά, δουλεμένα σε παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες συνταγές, δημιουργούμε ξεχωριστά προϊόντα υψηλής αλλά και σταθερής ποιότητας. Η απόλυτη ευχαρίστηση του καταναλωτή, ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχουμε.